Choir Profile: Gamleby Community Choir

Details:

Dates:

thusdays 18:30-20:30

Group type: Performing occasionally
Run by: Kajsa Norrby

Other Choirs and Groups run by this Teacher

Further information:

Choir Open for everyone!
World music a capella, no sheet music.

in Swedish:

Vi övar på tisdagar, med start den 11 feb kl 18.30-20.30 i Gamleby!

(Torsdagar leder jag kvinnokör i Långrådna! Kolla in den om tid och evenemang passar dig bättre!)

Detta är en blandad kör med hög energi och sångglädje, skratt och värme!
Kören som nu är inne på sin fjärde termin passar för både erfarna och oerfarna sångare. Att sjunga handlar om övning och vilja, inte om talang och är en rätt alla ska ha, varje individs rösträtt! ALLA är välkomna! Det finns alltid plats för dig! Kom och sjung!

INSTUDERING sker via gehöret. Inga papper, inga backtracks utan muntlig tradition.
Kajsa Norrby leder instuderingen och jobbar med körklang och röstteknik, andning och närvaro. Övningar från teater och sångpedagogik, för kroppslig närvaro och sångteknik.

REPERTOAR: Blandat, Mycket världsmusik, Afrikanskt, Nordiskt, östeuropeiskt, Engelskt mm men även nyskrivna arrangemang och kompositioner, många skrivna av medlemmar inom körnätverkat Natural Voice. Vi sjunger flerstämmiga arrangemang, mellan 2 & 8 stämmor.

KÖRLEDARE: Kajsa Norrby är sångerska och scenkonstnär och jobbar dagligen med körsång och röst. Hon har stor erfarenhet av att leda grupper av olika slag. Musikaliskt är hon rotad i klassisk sång, folk- & världsmusik och scenisk musik/teater.
Kajsa är körledare inom nätverket Natural Voice i Storbritannien, bildat av Frankie Armsrong som återkommande håller röstutbildning tillsammans med Kajsa i Långrådna, Sverige. Genom nätverket “NVN” har Kajsa kollegor runt om i Europa, USA och Australien vilket öppnar upp möjligheter för spännande samarbeten.
Kajsa är dessutom kulturproducent på Långrådna Kultur och har två körer som hon leder kontinuerligt under höst o vårtermin, samt ett stort antal sång- & röstworkshops.

DET FINNS ALLTID PLATS FÖR FLER röster och vi vill självklart att kören ska växa. Detta är en varm och öppen kör som nu är inne på sin tredje termin och frimodigt ger sig i kast med att experimentera och ge sig in i sångövningar och instudering av repertoar. Vi sjunger för att det är kul. Kom och sjung med oss. Körsångarna kommer från olika ställen, Gamleby, Överum, Almvik, Västervik, Loftahammar, Ullevi, så möjlighet till samåkning finns!

Fika finns för peng i pausen vid varje repetition!

PRIS: vårterminen 2020, 11 feb -12 maj: 1150:- inklusive moms. Betalning sker via faktura. Då ingår 12 ordinarie repetitionstillfällen + någon form av framträdande inklusive extra repetition förslagsvis v20.

ANMÄLAN:
mail: till kajsanorrby@hotmail.com eller via
tel: 0739-881399.
Om du har skäl för att dela upp betalningen så går det bra och du meddelar i så fall detta när du anmäler dig! Berätta också lite om dig själv och din relation till din röst. Meddela också om du vill sjunga bara för att må bra eller om du även vill framträda.

AVSLUTNING & KONSERT:
Information om konsert och avslutning kommer vid terminsstart!

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

Kursavgift återbetalas EJ vid avhopp, vill du först testa om detta är något för dig betalar du 150:- för provomgång, vilket dras av på terminsavgiften om du bestämmer dig för att komma med i kören.